Over Ons

Dintron | interntransportopleidingen
Dintron is een eenmanszaak en gespecialiseerd in intern transport opleidingen.

Mijn naam is Twan Scheepers en ik werk sinds 1981 als docent/instructeur. Het doceren/instrueren heb ik geleerd als beroepsonderofficier bij de Cavalerie. Hier ben ik nog steeds trots op en ook dankbaar voor. In 1999 heb ik de overstap gemaakt naar de intern transport wereld.

Nu zou u kunnen denken; het is een eenmanszaak en toch is de titel; OVER ONS.
Reden hiervoor is dat ik, indien nodig, andere docenten inhuur. Dit gebeurt op momenten dat ik zelf de opleiding niet kan verzorgen.
De inhuur-docenten beheersen de theorie alsook de praktijk en hebben, net als ik, veiligheid hoog in het vaandel staan zodat ze de door u- en door Dintron gevraagde kwaliteit kunnen leveren.

Wat verstaat Dintron onder kwaliteit?
Kwaliteit is weten wat de klant verwacht en daar als opleider aan voldoen. Daarnaast geven wij, daar waar nodig én gewenst, tips en adviezen om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten.

Hiervoor is niet alleen specifieke kennis nodig, de docenten beschikken ook over de juiste vaardigheden. Niet alleen om bedienaars met een mobiel arbeidsmiddel leren om te gaan maar ook hoe er zich veilig mee te verplaatsen, rekening houdend met de last, de werkomgeving, de manier van opslaan, de werkmethodes binnen het bedrijf, enzovoorts.

Door geen concessies te doen ten aanzien van de veiligheid en de kwaliteit worden onze opleidingen door de klant en door de cursist met een 'goed' tot een 'zeer goed' beoordeeld.


Is maatwerk duur?
Dintron maakt zich sterk door maatwerk te leveren en dat hoeft per definitie niet altijd duur te zijn.

Sterker nog, door mee te denken met de klant en een flexibele opstelling van onze zijde kunnen de opleidingen op allerlei manieren worden vormgegeven zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de veiligheid en de kwaliteit.
Wij vinden het belangrijk dat de opleidingen door de opdrachtgever en door de cursisten als zinvol en nuttig worden ervaren.

Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Dit kunt u doen door te bellen, een e-mail te sturen of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij geven graag gratis- en vrijblijvend advies en maken zonder verdere verplichtingen voor u een offerte op maat.

Met vriendelijke groeten,
Twan Scheepers

 

Meer over: Over ons >>
Top