Welkom bij Dintron

Opleidingen op locatie
Alle opleidingen van Dintron vinden plaats op uw bedrijfslocatie. De verscheidenheid aan interntransportmiddelen is tenslotte enorm. En de manier waarop u een machine gebruikt, is sterk afhankelijk van de bedrijfssituatie. Vandaar dat Dintron kiest voor incompany opleidingen. Deze manier van opleiden heeft nóg een voordeel:
we kunnen optimaal rekening houden met uw wensen en bedrijfsspecifieke omstandigheden.

Ervaren en enthousiast
Dintron beschikt over een jarenlange ervaring in het opleiden op interntransportmiddelen binnen allerlei branches. Dintron is vakbekwaam en enthousiast. Dintron draagt zorg voor kwalitatief uitstekende bedrijfsopleidingen waarbij veiligheid voorop staat. Dintron heeft didactische vaardigheden om - in een prettige sfeer - de cursisten doelgericht op te leiden. Dintron biedt maatwerk, korte lijnen en houdt er een no-nonsense beleid op na. En dat alles in dienst van u.

Wat levert Dintron u concreet op?
Samen met Dintron zorgt u ervoor dat de veiligheid binnen uw bedrijf op het gewenste niveau wordt gebracht én gehouden. Uw medewerkers leren efficiënter werken met betere werkmethoden, ze gaan zorgvuldiger om met uw machines en producten, hebben meer aandacht voor hun werkomgeving, ze zijn zich meer bewust van de gevaren en risico’s, en werken minder routinematig.

Twan Scheepers
Dintron | interntransportopleidingen

Top